Artiest vrijdagavond

Op de Streekdagen 2018 komt Arjon Oostrom op vrijdagavond voor een stuk entertainment zorgen.

Bio

Sinds 2005 is Arjon zich echt bezig gaan houden met het maken van muziek. Zijn eerste nummer nam hij op bij een vriend maar al snel wilde hij het professioneler aan gaan pakken. Zo kwam hij terecht bij Kees Tel, een producer met al vele hits achter zijn naam. Het eerste nummer dat Arjon bij Kees Tel opnam was Sla Je Slag. De single werd uitgebracht bij Derny Records en werd een succes. Het nummer bezorgde hem niet alleen een tweede plaats bij een talentenjacht van de Tros en notaties op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostations. Ook een uitnodiging voor het populaire muziekprogramma ‘Brabant Party’ was het resultaat.

Nadat de eerste single was uitgebracht, is Arjon zijn eigen nummers gaan schrijven. De eerste single die van zijn eigen hand werd uitgebracht was het nummer Het Is Over, Het Is Voorbij. Deze single kwam in het voorjaar van 2007 uit en in de zomer van datzelfde jaar schreef hij het clublied van de voetbalclub Good Luck.

Dat Arjon Oostrom er met zijn nummers altijd een gezellige boel van weet te maken, bleef ook in De Aprés Skihut van Rotterdam niet onopgemerkt. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op zijn kop.

Inmiddels heeft Arjon Oostrom meerdere singles bij diverse platenmaatschappijen uitgebracht en staan zijn nummers op een tiental verzamelalbums. Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg en een hit werd op alle vakantie bestemmingen was de single die hij samen maakte met zijn maatje DJ Willem de Wijs: Daar Aan Die Costa. Begin 2011 stak hij het nummer Ik Hou Van Alle Vrouwen uit de jaren 80 in een nieuw jasje.

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011. Het nummer Zakka Zakka dat hij samen met DJ Willem de Wijs en Feest DJ Bas maakte, stond op 10 in de Mega Top 100, op 9 in de download Top 50 en op 5 in de Sterren.nl Top 20. Dat 2011 een topjaar was, bleek ook uit het feit dat Zakka Zakka werd bekroond met de Party Award voor Beste Party Single. Ook dat Arjon zelf de prijs voor “Beste Opkomende Artiest” in ontvangst mocht nemen.

In 2012 kwam de single Schudden uit wat wederom een succes werd. Het nummer stond op 5 in de NL top 30 en als hoogste positie in de top 100 op plaats 66. Het nummer werd ook in het buitenland een hit. Hierdoor werd Arjon op diverse vakantie bestemmingen gevraag om zijn plaatje te komen promoten, waaronder Salou, Lloret de Mar, Albufeira en Chersonissos.

Album

Het eerste album van Arjon kwam uit in januari 2014 genaamd Lekker Lekker. Het nummer Theezakje, afkomstig van dat album, blijkt met de carnaval een echte kraker. Hij werd dan ook uitgenodigd om op te treden tijdens een uitzending van Life 4 You op RTL 4.

Op zijn debuutalbum staat ook zijn eerste officiële nummer 1 hit! In de zomer van 2014 staat zijn single Pure Verleiding op een in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30.

In 2015 laat hij van zich spreken met Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer en Sla Je Arm Om Me Heen. De single Oei Oei is weer een vrolijk nummer geworden waarmee de zomer nog even in je hoofd blijft zitten.

Festivals

Ook stond Arjon Oostrom op veel grote festivals zoals 7th Sunday, Intents, Rebirth, Wish en Paaspop.

Sponsoren
Contact

De Streekdagen worden georganiseerd door:

Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena.

E-mail: info@streekdagen.nl

Locatie evenement:
Ter hoogte Dorpsstraat 2
4268 GJ Meeuwen

Contact  

Social Media

Zoals u kunt zien zijn we druk bezig de uitstraling van de Facebook pagina te vernieuwen! We zijn blij dat een aantal vrijwilligers zich weer in wil zetten om de vormgeving van het 2-daags evenement te verzorgen! Laat u ook een duimpje achter voor alle..

84 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

-->

Copyright © Streekdagen | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp